Käytetyt/Demopyörät

Tällä sivulla on myynnissä henkilökunnan käytöstä poistuneita ja muita hyviä käytettyjä pyöriä. Lisätiedot sähköpostilla tai puhelimitse.


Kross Smooth Trail

2018 mallinen demokäytössä ollut 27,5+ maasturi. Ajettu vain pari kertaa. Runko Reynoldsin 853 -putkea. Keula RockShox Recon Gold RL. WTB:n Scraper i45 vanteet Schwalben 27,5x3,0" Nobby Niceillä. Vaihteisto Sram NX ja jarrut Sramin Level. RockShoxin Reverb hissitolppa. S-kokoinen.
Hinta 1799€ (ovh 2299€).


Crescent Mist

Nuorten sporttinen hybridi 26"-pyörillä. 7-vaihdetta ja jalkajarru. Hyväkuntoinen laite johon on vielä vaihdettu uudet pistosuojatut ja alkuperäisiä paremmin rullaavat renkaat. Hyvin varusteltu; runkolukko, lokasuojat, seisontatuki sekä tavarateline. Sopii n. 150-165cm pitkille kuskeille.
Hinta 229€.


Genesis Croix de Fer

Genesiksen Croix de Fer runkosarjaan kasattu pyörä, joka toimii niin lenkki- kuin työmatka-ajossa. Runko Reynoldsin 725 -putkea. Vaihteisto Sramin 2x10. Mekaaniset levyjarrut. Hyvin rullaavat 37 milliset Schwalbe Marathon Mondial renkaat. Satula ja tankonauha Brooksin nahkaa. S-kokoinen runko (horisontaalinen vaakaputki 54cm). Todella vähän ajettu, käytännössä uusi.
Hinta 1100€.


Riese&Müller Load touring

Tavarapyörien aatelia. Mielestämme markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla varustettu sähköavusteinen tavarapyörä. Jousitus edessä ja takana ja niiden ansiosta mm. kanttarit ei ole tälle laitteelle minkäänmoinen este. Varustettu Nyon-ajotietokoneella. Pieniä käytönjälkiä, mutta teknisesti erinomaisessa kunnossa. Pyörällä on ajettu 3600km.
Hinta 3300€.


Specialized Roubaix Expert SL3

Vähän ajettu hiilikuiturunkoinen maantiepyörä. Rungossa ja haarukassa tärinää vaimentavat Zertz-yksiköt. Vuosimalli 2011. Vaihteisto Shimano Ultegra. Koko XXL. Pyörä on meillä myyntitilissä asiakkaalle.
Hinta 1500€.