Käytetyt

Tällä sivulla on myynnissä henkilökunnan käytöstä poistuneita ja muita hyviä käytettyjä pyöriä. Lisätiedot sähköpostilla tai puhelimitse.


Genesis Croix de Fer

Genesiksen Croix de Fer runkosarjaan 27,5" Road Plus-renkailla kasattu pyörä. Runko Reynoldsin 725 -putkea. Vaihteisto Sramia. Mekaaniset levyjarrut. Vanteet WTB:n Kom i25 ja renkaat Horizon 47c. Satula ja tankonauha Brooksin nahkaa. S-kokoinen runko (horisontaalinen vaakaputki 54cm). Todella vähän ajettu, käytännössä uusi.
Hinta 1100€.


Riese&Müller Load touring

Tavarapyörien aatelia. Mielestämme markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla varustettu sähköavusteinen tavarapyörä. Jousitus edessä ja takana ja niiden ansiosta mm. kanttarit ei ole tälle laitteelle minkäänmoinen este. Varustettu Nyon-ajotietokoneella. Pieniä käytönjälkiä, mutta teknisesti erinomaisessa kunnossa. Pyörällä on ajettu 3600km.
Hinta 3300€.


Specialized Roubaix Expert SL3

Vähän ajettu hiilikuiturunkoinen maantiepyörä. Rungossa ja haarukassa tärinää vaimentavat Zertz-yksiköt. Vuosimalli 2011. Vaihteisto Shimano Ultegra. Koko XXL. Pyörä on meillä myyntitilissä asiakkaalle.
Hinta 1500€.