Sopimusehdot

Yrityksen tiedot

Oy Bike Company Ltd
Uudenkaupungintie 5
00350 Helsinki
info@bikecompany.fi
Puhelin: 045 3321685
Y-tunnus: 0921330-1

Toimitusehdot

Hinnat ilmoitettu euroissa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitusehtomme on vapaasti varastossamme Helsingissä. Tilaukseen lisätään rahtikulut. Mahdolliset huomautukset tehtävä 14 päivän sisällä tavaran toimituksesta. Palautuksesta on sovittava erikseen Bike Company Oy:n kanssa. Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomista syistä, kuten sodan, liikekannallepanon, lakon, sulun, tulipalon, tapaturman, kuljetusvaikeuksien tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, taikka sen johdosta, ettei tehdas tai tavarantoimittaja täytä toimitusvelvollisuuttaan.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä lukuunottamatta polkupyöriä, jotka toimitamme Matkahuollon kautta.

Rahtikulut

Tuotteiden rahtikulut määräytyvät painon perusteella:alle 5 kg 8,4€, 10kg asti 12€ ja 15kg asti 15€. Polkupyörien toimituskulut ovat 30€.

Toimitusaika

Aukioloaikojemme puitteissa tehdyt tilaukset pyritään viemään Postiin / Matkahuoltoon vielä saman päivän aikana. Nettikauppamme tuotesaldot ovat pääsääntöisesti oikein, mutta mikäli tilattu tuote on jostain syystä päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä välittömästi asiakkaalle.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tavaran saapumisesta lukien. Tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja avaamattomissa paketeissa. Palautuksesta aiheutuvat lähetyskulut tulevat asiakkaan maksettaviksi.

Maksutavat

Kaupassamme voitte maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksulla, yleisimmillä luottokorteilla sekä Klarnan laskulla ja tilillä.

Klarna maksuehdot

Maksaessanne Klarna-laskulla saatte tilaamanne tuotteet ennen kuin maksatte niitä. Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta. Laskutusmaksu on 5€ per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50%. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.
Lisätietoja Klarna-laskusta täältä.

Maksaessanne Klarna-tilillä saatte tilaamanne tuotteet ennen kuin teidän tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Kuukausierä on vähintään 9€ tai 1/24 kokonaissummasta. Voitte aina halutessanne maksaa jäljellä olevan velan kerralla. Tilinhoitomaksu on 3,95€/kk tilausmäärästä riippumatta.
Lisätietoja Klarna-tilistä täältä.

Verkkopankit ja luottokortit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Bike Company Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksunsaaja.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Suomen Verkkomaksut

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

(* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Yksityisyyden suoja

Kaupassamme sinulla on oma tili ja voit tarkistaa sivustomme kautta siihen liittyvät tiedot. Meillä on rekisteröityessä annetut tiedot sekä tiedot tilauksista järjestelmässämme. Maksutietoja siirtyy myös Klarnalle, mikäli käytätte Klarnan maksutapoja. Silloin järjestelmästä siirtyy vain ne tiedot, jotka itse syötätte laskunsaajan yhteystiedoiksi maksutapaa käyttäessänne.

Emme luovuta tietojasi meiltä kolmansille osapuolille.