Bike Company - Kaikkea pyöräilyyn

Varastosta löytyvät mallit

Charger3 Mixte GT Vario

Uusi Boschin Performance Line CX -moottori yhdistettynä hihnavedolla Enviolon portaattomaan napavaihteistoon on todella helppohoitoinen yhdistelmä päivittäiseen ajoon. Rungon sisälle piiloitettu irroitettava 500Wh:n akku. Schwalben muhkeat Super Moto-X-renkaat

Liikkeessä pyörä 46cm:n rungolla.

5309€ 4299€

Charger3 GT touring

Liikkeessä testipyörä 49cm rungolla. Pyörässä neljännen sukupolven Performance Line CX moottori, 625Wh:n akku ja Kiox-ajotietokone. 11-vaihteinen Shimano Deore XT vaihteisto. Ovh. 5259€ tässä varustuksessa.

Muut mallit

Multicharger mallisto

Pitkäperäpyörä soveltuu erinomaisesti joko tavaran- tai lastenkuljetukseen. Riese&Müllerin versio pitkäperäpyörästä, Multicharger, ei ole juuri tavallista pyörää pidempi, eli se on helppo säilyttää vaikka pyöräkellarissa. Tämä pyörä pitää ehdottomasti koeajaa. Ajo-ominaisuudet ovat aivan eri luokkaa verrattuna esimerkiksi pienipyöräisiin kilpailijoihin.

Uudistunut 2021 mallisto tarjoaa mm. Boschin uusimman sukupolven moottorit sekä mahdollisuuden 625Wh:n integroituun akkuun. Toimitukset alkavat tammikuussa, ennakkotilaa omasi nyt!

alkaen 4659€

Charger3 mallisto

Uudet Charger3-mallit on varustettu Boschin uusimmalla moottorisukupolvella, joka on edeltäjiä vääntävämpi, kevyempi sekä pienempi. Runkoon integroitu akku on myös irroitettavissa. Myös Mixte-versio laskevalla viistoputkella saatavissa.

Vastaava pyörä kahdella runkoon integroidulla akulla on nimeltään Supercharger2 ja myös ne ovat tilattavissa kauttamme, kuten myös kaikki muut Riese&Müllerin mallit.

alkaen 4559€

Delite mallisto

Tyylikäs uusi Delite runkoon integroidulla akulla. Jousitus sekä edessä että takana ei tuo pelkästään mukavuutta, vaan myös turvallisuutta. Kaikissa malleissa uusi neljännen sukupolven Bosch Performance Line CX -moottori.

Vieläkin pidempää toimintamatkaa kaipaaville löytyy myös kahdella integroidulla akulla varustetut Superdelite mallit.

alkaen 6069€

Nevo3 mallisto

Uusi step through -runkoinen Nevo3 pysäyttävällä modernilla muotoilulla. Jopa 625Wh:n runkoon integroitu akku. Mahdollisuus kasvattaa akkukapasiteetti 1125 wattituntiin tavaratelineelle tulevalla lisäakulla. Boschin uusimman sukupolven Performance CX -moottori on todella tehokas, mutta silti sivistynyt.

alkaen 4169€

Load mallisto

Tavarapyörä markkinoiden parhailla ajo-ominaisuuksilla. Jousitus sekä edessä että takana takaa mukavan ja turvallisen kyydin myös huonopintaisilla teillä sekä kanttareiden ylityksissä. Load 60 ja Load 75 mallit nimensä mukaisilla tavaratilanpituuksilla. Valittavissa erilaisia tavara- ja lastenkuljetusvarusteita.

alkaen 6509€

Packster mallisto

Täysin uusi Packster 70 tarjoaa reilusti tavarankuljetuskapasiteettia ja ketterän ajokokemuksen huippupienen kääntösäteen ansiosta. Boschin uusimman sukupolven moottorissa riittää varmasti vääntö myös pyörän ollessa täyteen lastattu.

Packster 40 on vain 2,23 metriä pitkä, joten sen säilytys onnistuu helposti vaikka pyöräkellarissa.

Liikkeessämme koeajettavissa Packster 40 touring.

alkaen 4769€

Laajasta mallistosta pyörä juuri sinulle

Koko mallisto on nähtävissä Riese&Müllerin kotisivuilla, jossa pääset myös rakentamaan oman pyöräsi.

Valmistajan sivuille

Laadukkaat Riese&Müller sähköpyörät

Yhteystiedot

  •   Uudenkaupungintie 5
  •   00350 Helsinki
  •   045 3321685
  •   info@bikecompany.fi

Aukioloajat

  • Arkisin 10-18
  • Lauantaisin 10-14
  • Bike Company Oy